Jump to content

Rad

Members
  • Content Count

    16
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

12 Private

About Rad

  • Rank
    Private Second Class

Recent Profile Visitors

198 profile views
  1. @weedtime here it is, I tried to be as clear as possible and tried to showcase everything that I know. While making the video I noticed that while present on all guns, the movement varies from gun to gun. I've also noticed that the scopes move forward when no secondary sight is equipped. When the bug happens in the customization menu it's just a minor visual issue but when it happens in a match, not only is it a visual issue but it's also a distraction which can get very annoying.
  2. DESCRIPTION OF BUG (required: if the possible provide screenshots or video): Long range scopes (6x, 7x) have a certain position on the rifle when you put them on in the gunsmith (customization menu). The problem occurs when you go into a match and spawn, it happens right away or when you look trough it. It's a minor issue but very annoying when you play with sniper rifles and as an extra, it makes the gun look fugly. The scope will move backwards to its normal position (as shown in customization menu) if you switch to a secondary optic while looking trough the long range scope. The scope will move forward again as soon as you switch from the secondary optic to the long range optic. This issue has been in the game since EA launch although I've never reported it before. I can confirm that it happens on every weapon, I've tested with the G29, MSBS and the HK417. I can possibly provide screenshots or a video to show you the bug properly. GAME BUILD ID (required: please go to the game's properties on Steam and find it under the local files tab at the bottom): 3940880 STEPS TO REPRODUCE (required): 1) On your weapon of choice, attach a long range scope (6x Swat scope or others) and optionally a secondary canted sight (Any one of them works) 2) Search for a match, connect, spawn in 3) The scope should already be moved forward, If it isn't, look down sights trough it and when you zoom out you will have noticed that it has moved. 4) Aim down sights trough the long range scope again and while aiming switch to the secondary canted iron sights or whatever you have. Stop aiming down sights. 5) You will notice that the long range scope is now moved to the position where it should be, as shown in the customization. 6) Switch to the long range scope now. You will again see it move forward immediately or upon aiming down sigts.
  3. Sorry for a late response. Setup: Nvidia GEFORCE RTX2060, latest driver; I7 4790K on 4.5Ghz 16gb of ram. I put most if not all settings on very high/ ultra. I can't get into more detail right now.
  4. Hey guys, I noticed this bug yesterday when playing the game. I have an RTX 2060 GPU and it may be related, but I recorded the bugs. Many textures are flickering on walls and surfaces and it occurs a lot and on all maps, although my recording is on Polarny. It happens on both interior and exterior textures, although my interiors seem very dark so it's mostly visible on exterior surfaces.
  5. Yeah, its the issue we all have. I've played a few games tho. I just keep re-trying to find a match until I do get into one. I think it may be an issue with matchmaking where it tries to put people in full servers. I tried playing with a friend and when he got in before me he said the server was already full. I checked on steam and it said the server had 34/32 people in it lol.
  6. Yo everyone. I just got into a match. When you get thrown back to main menu just que for another match. You might get in or you might get thrown back to main menu again. Just keep trying, you will eventually get in a match. It took me 2 failed attempts before i got into one.
  7. DESCRIPTION OF BUG (required: if the possible provide screenshots or video): After 2 days of waiting for servers to be fixed I've finally managed to connect to World War 3 network, only to find out an even bigger issue. For some reason me and many others cannot join any matches. When joining a match (Manually or trough quickjoin) once the loading screen appears the game is responsive for 3 seconds and then it freezes. After 3-5 minutes have passed the game unfreezes and throws me back to the "Connecting to WW3 Network" screen and when I get past that a message in the bottom left corner appears, usually saying "Your connection with the host has been lost" but occasionally a different message "Steam: Failed Dedicated Server Login" appears. GAME BUILD ID (required: please go to the game's properties on Steam and find it under the local files tab at the bottom): 3242871 STEPS TO REPRODUCE (required): Search for a match and wait, done. SYSTEM SPECIFICATIONS (required for crash or performance issues): No crash/perf. issues CRASH LOG (if any): No crash/perf. issues VID_20181023_173710.mp4
  8. Nice to know it has nothing to do with my specs at least.
  9. I have no problem with connecting to WW3 network. My problem is after that when I try to join a match.
  10. R7 370 4GB, I7 4790K @4.6GHz and 8gb of ram. I'm in EU but same happened when I tried to play in other regions too.
  11. Is this the issue you have? Also sometimes it says "Steam: Failed Dedicated Server Login" together with connection lost message:
×
×
  • Create New...