Jump to content

angeloneofakind

Members
  • Content Count

    7
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Private

About angeloneofakind

  • Rank
    Private

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. DESCRIPTION OF BUG: Loading the game fine, then when it switches from the loading screen to the Connecting to WW3 Network it crashes without me doing anything. GAME BUILD ID: 3327628 STEPS TO REPRODUCE: I haven't done anything. I just started it. SYSTEM SPECIFICATION: Operating System: Windows 10 Pro 64-bit (10.0, Build 17134) (17134.rs4_release.180410-1804) Language: Swedish (Regional Setting: Swedish) Processor: AMD A10-7850K Radeon R7, 12 Compute Cores 4C+8G (4 CPUs), ~3.7GHz Memory: 16384MB RAM Available OS Memory: 16326MB RAM DirectX Version: DirectX 12 Graphic Card: NVIDIA GeForce GTX 960(Dedicated Memory: 4053 MB, Shared Memory: 8163 MB) Latest Drivers. ERROR: Fatal error! Unhandled Exception: EXCEPTION_ACCESS_VIOLATION reading address 0x00000000 0x0000000026AF36A9 WW3-Win64-Shipping.exe!UnknownFunction [] 0x0000000027A8622F WW3-Win64-Shipping.exe!UnknownFunction [] 0x00000000268F88B7 WW3-Win64-Shipping.exe!UnknownFunction [] 0x00000000267FA866 WW3-Win64-Shipping.exe!UnknownFunction [] 0x0000000026800BFF WW3-Win64-Shipping.exe!UnknownFunction [] 0x0000000026800D0A WW3-Win64-Shipping.exe!UnknownFunction [] 0x000000002680716E WW3-Win64-Shipping.exe!UnknownFunction [] 0x00000000285A4397 WW3-Win64-Shipping.exe!UnknownFunction [] 0x000000001B743034 KERNEL32.DLL!UnknownFunction [] 0x000000001CD71461 ntdll.dll!UnknownFunction [] 0x000000001CD71461 ntdll.dll!UnknownFunction [] CRASH LOG [CrashReportClient] bHideLogFilesOption=false bIsAllowedToCloseWithoutSending=true CrashConfigPurgeDays=2 UE4Minidump-49138.dmp
  2. First time it crashed for me and the game opened up the crash reporter. It doesn't send. As it can't send, I make a post here with the print screen of the crash reporter with all the information that it wanted. Reports: https://docs.google.com/document/d/1RinpyM6zXdL7Hu187C0WctVU3cHkFO46oJC5VI4BCM0/edit?usp=sharing Dump file: https://drive.google.com/open?id=1OfMGiZj0z7P16itcSrHOyQ2LRfJLa4Ou Why it can't send: LogCrashDebugHelper: Warning: Failed to open source file: C:/ContentBuilder/content_default/ww3/source/shootergame/private/online/ww3steammanagerclient.cpp It isn't made for sending yet according to this.
  3. I would first check how much of the RAM you are using when playing. If it is to much, then maybe restart your computer (So that the RAM cache would clear itself). Are you using the cap in the settings? Strange. I am using: CPU: AMD A10-7850K Radeon R7, 12 Compute Cores 4C+8G (4CPUs), ~3,7GHz GPU: Nvidia Geforce GTX 960 4GB RAM: 16 GB I have put a cap on the fps in the settings at 60. All setting on Medium and there is no problem loading the game. Of course the first second or so it freezes the game when I load in a map, but that is just for the rending. After that I don't have any problems with my FPS.
  4. Strange. I am using: CPU: AMD A10-7850K Radeon R7, 12 Compute Cores 4C+8G (4CPUs), ~3,7GHz GPU: Nvidia Geforce GTX 960 4GB RAM: 16 GB I have put a cap on the fps in the settings at 60. All setting on Medium and there is no problem loading the game. Of course the first second or so it freezes the game when I load in a map, but that is just for the rending. After that I don't have any problems with my FPS.
  5. Sometimes after I have been on a tank or quad I loses my second weapon. It will re-appear when I re spawn and choose the first loadout and back to the loadout I was using. I don't know if it is something anyone else have had problems with. But I have had it since 5 updates back.
  6. Hello Sir/Ma'm Soldier from Sweden reporting in!
×
×
  • Create New...