Jump to content

Gunstar-xXx-Hero

Members
  • Content Count

    15
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

3 Private

About Gunstar-xXx-Hero

  • Rank
    Private Second Class

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. Awesome man. Great to hear you got it working.
  2. Make sure you choose "Play WW3" and not NA, EU servers when launching game. This is for the PTE of course.
  3. The patch worked wonders so far. Have not gotten stuck loading and the loading is very fast (on the connecting to ww3 network loading screen). Great work TF51.
  4. I had this problem and somewhere here on the forms I was told that having Effects on Low will disable all skins. Anything above Low and they will show so I put Effects back to medium and all my skins were showing again. I hope this works for you too.
  5. Well I was able to play just now and when match was over, on the connecting to ww3 network screen you get before going back to main menu loaded for infinite time. Had to shut game down with alt f4. To annoyed to try again right now.
  6. When i was getting kicked back into main menu after match was loading it was because I was choosing EU server instead of just choosing Play World War 3. As soon as I picked the plain Play World War 3 it worked. On a side note, nothing was working for me yesterday. I could not even get into the Menu screen. It was stuck on the connecting to ww3 network screen with infinite loading (from a fresh launch of the game). This ( If you can't load into any match on one of or any region, let us know. This is a sign of corrupted player profile and we can reset it for you, contact support@worldwar3.com with your steamID or link to your Steam profile.) was posted by Ragir and I did it last night and everything worked this morning. I have no idea of it was this that fixed it but it was just working fine this morning. (on PTE)
  7. Not true. It specifically said that the pte runs on EU servers but you must choose Play World War 3 and not any of the Eu,Na...etc. It never changed you must have not read it right.
  8. From what I am seeing in game they just replaced " one frame thread lag " with " performance boost ". I really hope it was just not a name change to make it easier to understand.
  9. If anyone has some working WW3 launch options that may help with performance please list them here.
  10. Thank you for the speedy reply. Keep up the hard work and thank you for a fun game.
  11. Just wondering if everything that is in the PTE patch is everything that will be in the 0.1.1 patch. Sure if something is not working they will fix it but content, tweaking and fixes wise are they identical?
  12. Nice. Guess you didn't have to use my advice. Glad you got it working. Have fun in the PTE.
  13. I had the same problem. What i had to do was go to settings under Steam on top left of steam and then in Account there is a section called Beta participation. Click on change and in the drop down menu pick Steam Beta Update. Steam then does an update. After that update right click on WW3, go to properties and at the far right click on Betas. Put this code under the Beta code section VUM27KStMgAPCNKK and click check code. Now on the same Beta tab on the drop down tab above the Beta code section you should be able to choose to opt into the Beta. After all this close the tab and update WW3 (open test). When finished updating verify files and choose Play WW3 (not any of the EU, NA or SA server). Just regular Play WW3. My first try gave me something about not being able to launch game but all I did was try again and it worked the second time. I hope this gets you into the PTE man.
  14. If mini GUV is the little remote control car thing you can detonate than there is something you should know. You can make it jump by pressing spacebar making it a lot easier to get around.
×
×
  • Create New...