Jump to content

Rozmo

Moderators
  • Content Count

    828
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    6

Everything posted by Rozmo

  1. Rozmo

    Prywatny Serwer

    W obecnej chwili nie ma możliwości prywatnych serwerów, związane jest to tym ze nie ma odpowiedniej infrastruktury co do tworzenia prywatnych serwerów. Na pewno będziemy informować jak już coś takiego nastąpi.
  2. Rozmo

    Świetlny bug

    No to nie dziwie się ze masz tak przy lighting na ultra, a resztę na low/medium. Ale prześle informacje do ekipy.
  3. Rozmo

    Świetlny bug

    Możesz podesłać nam jeszcze ustawienia graficzne ?
  4. Rozmo

    Niedziałające działko RCWS

    Dziękuję za zgloszenie
  5. Rozmo

    Apteczka na broni

    Dziękuję za zgloszenie - prześle informacje do QA.
  6. Rozmo

    latanie po za mapa

    Dziękuję za zgloszenie, dowódca był w pojeździe ?
  7. Welcome Soldiers ! Please feel free to leave your feedback here regarding patch 0.4, Patch notes can be found in : Best wishes, World War 3 team
  8. Rozmo

    Niewidzialny Anders

    Dziękuję za dodatkowe informacje ! Przekaże to wszystko do QA.
  9. Rozmo

    Niewidzialny Anders

    Możesz nam napisać jaki setup Anders'a masz ?
  10. Dzięki prześle te informacje do ekipy !
  11. Rozmo

    błędy z ładowaniem plansz

    Witaj soldierqr, Przepraszamy za utrudnienia, Co do minimapy jest to już znane i jest w kolejce do naprawienia. Co do ładowania to ze względu ze to jeszcze jest wczesny dostęp, gra może ładować się wolniej ze względu na optymalizacje i co będzie stopniowo poprawiana przy kolejnych aktualizacjach.
  12. Dziękuję za zgloszenie, prześle to do QA.
  13. Rozmo

    i ponownie crash za crashem

    Wysłałeś raport z panelu ( tak jak zrobiłeś to na filmiku) to centrala dostała twój crash i oni się nim zajmą dalej w celu zdiagnozowania problemu. Przepraszamy za utrudnienia.
  14. Witaj, W jakim pojeździe masz ten problem, dotyczy to wszystkich pojazdów ? Możesz jeszcze opisać jakiego działka używałeś ?
  15. Przywitajmy ten weekend z podwójną nagrodą od Piątku (15.02) godz.18:00 do Poniedziałku (18.02), 09:00 za rozegrany mecz dostaniesz bonus 200% na XP, Pieniądze, Złoto i zasoby. Czas: PDT: Piątek 15.02, 9:00 - Niedziela 17.02, 0:00, EST: Piątek 15.02, 12:00 - Poniedziałek 18.02, 03:00, BRST: Piątek 15.02, 15:00 - Poniedziałek 18.02, 05:00, GMT: Piątek 15.02, 17:00 - Poniedziałek 18.02, 08:00, CET: Piątek 15.02, 18:00 - Poniedziałek 18.02, 09:00, MSK: Piątek 15.02, 20:00 - Poniedziałek 18.02, 11:00, CST: Sobota 16.02, 01:00 - Poniedziałek 18.02, 16:00, JST: Sobota 15.02, 02:00 - Poniedziałek 18.02, 17:00, AEDT: Sobota 15.02, 04:00 - Poniedziałek 18.02, 19:00. Bonus: Doświadczenie: 200%, Pieniądze: 200%, Złoto: 200% (jeszcze niedostępne do użytku), Zasoby: 200%.
  16. Rozmo

    Problem z pociskami - Berlin

    Raporty mile widziane, najlepiej tez jak pokarzecie spot na mini mapie żeby QA szybko to znalazło !
  17. Rozmo

    Problem z pociskami - Berlin

    Dziękuję za klipy ! Podeśle je do QA.
  18. Witajcie, wprowadzamy aktualizacje naprawiająca większość crash'y. Dziękujemy za wasze raporty - stale je sprawdzamy i naprawiamy coraz więcej błędów. Dajcie nam znacz czy ta aktualizacja pomogła w temacie : Opinia o aktualizacji 0.4 0.4.2 Poprawki [NAPRAWA BŁĘDÓW] Naprawiono crash który wystąpił przy opuszczaniu broni, Naprawiono crash spowodowany dostosowaniem kapsuły kolizji gracza w pojeździe, Naprawiono crash który powodowany był przez assety ładowane asynchronicznie przez menadżera dodatków, Naprawiono crash który wystąpił podczas prób sprawdzenia struktur obiektów które były niezaładowane albo zniszczone.
  19. Rozmo

    Zacina się

    Hej, Sprawdź czy spełniasz minimalne wymagania gry, patrząc na twój sprzęt, no za dobrze nie jest - tym bardziej ze jest to jeszcze wczesny dostęp i ekipa cały czas pracuje nad optymalizacja gry. Informacje o wymaganiach dostaniesz tutaj: https://store.steampowered.com/app/674020/World_War_3/ .
  20. Rozmo

    wypadnięcie po za mapę

    Dzięki za zgloszenie, prześledzimy sytuacje w celu zdiagnozowania problemu.
  21. Rozmo

    Brak tekstu w sygnalizacji

    Dziękuję za zgloszenie, prześle to do designerów.
  22. Rozmo

    Brak baz na mapie

    Dziękujemy za zgloszenie, prześle to do deweloperów.
  23. Mamy dla was aktualizacje techniczna. Poprawiliśmy przeglądarkę serwerów, animacje oraz chwilowo wycofaliśmy bron TOR z wyposażenia - jest to spowodowane zmianami oraz w celu balansowania broni. Dodaliśmy również język Japoński do gry oraz zmiany w audio. 0.4.1 Lista Zmian [OGÓLNE] Dodany język Japoński, Tymczasowo usunięta bron TOR, zostanie dodana później. [NAPRAWA BŁĘDÓW] Naprawiono dwa poważne crash'e, Naprawiono nieustannie odświeżanie się w wyszukiwarce serwerów, Naprawiono niepoprawne wyświetlanie wiadomości w wyszukiwarce serwerów ( "serwer jest pełny" , a nie jest), Poprawiono język Chiński w menu wyposażenia, Naprawiono animacje DMG Nine-Milli kiedy kucasz i nic nie robisz, Poprawiono animacje przeładowywania podczas biegu, Naprawiono poprawne wyświetlanie się ilości użycia gadżetu w interfejsie, Naprawiono poprawne wyświetlanie się strike'ów na pasku interfejsu, [AUDIO] Nowe dźwięki Quad'a, Dodano więcej zróżnicowanych kroków, Obniżona ilość basu w dalekich wystrzałach.
  24. Rozmo

    Opinia o aktualizacji 0.4

    Lista zmian :
  25. Rozmo

    Patch 0.4 - freez i wywalenie z gry

    Dziękuję za zgloszenie, prześle to dalej. Mam jeszcze pytanie często występuje ci ten problem ?
×