Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'loading screen'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • World War 3 International (English)
    • Boot Camp
    • News and Official Announcements
    • Known Issues and Fixes
    • Help Center - From players for the players
    • General Discussion
    • Fan Creations and Tutorials
    • Team Recruitment
    • Bug Reports
    • Questions
    • Suggestion
    • Off Topic
    • Archive
  • World War 3 Polska
    • Obóz Szkoleniowy
    • Aktualności i Oficjalne Komunikaty
    • Zidentyfikowane problemy i ich rozwiązania
    • Centrum Pomocy - Od graczy dla graczy
    • Dyskusje Ogólne
    • Rekrutacja do oddziału/klanu
    • Kreacje I Poradniki Graczy
    • Raportowanie błędów
    • Pytania
    • Zgłoś Sugestie
    • Inne Tematy
    • Archiwum
  • World War 3 Россия и СНГ
    • Учебный Лагерь
    • Новости и Официальные Объявления
    • Известные проблемы и ошибки
    • Центр помощи - Игрокам от игроков
    • Обсуждение
    • Отряды и кланы
    • Отчеты об Ошибках
    • Творчество
    • Вопросы
    • Ваши предложения
    • Флуд
    • Идеи и Предложения
  • Other Languages
    • Deutschland
    • Français
  • Public Test Environment Forum
    • Announcements
    • General Discussion
    • Bug Reports

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


About Me

Found 4 results

  1. As we are transferring from a game to another this following happened: Current Content Build ID:3417404 The video has been set unlisted, do tell if you cannot see it. The game had to be shut down.
  2. After 2 days of waiting for servers to be fixed I've finally managed to connect to World War 3 network, only to find out an even bigger issue. For some reason I am unable to join any match. When deploying, the loading screen appears and the game freezes. After a couple of minutes the game unfreezes and throws me back to the "connecting to WW3 network" screen. Once it connects, the war map appears and in the bottom right there are usually 2 messages, first one being "Steam: Failed Dedicated Server Login" and second one "Your connection to the host has been lost". I've recorded it with my phone in order to show exactly what happens. VID_20181023_173710.mp4
  3. DESCRIPTION OF BUG (required: if the possible provide screenshots or video): After 2 days of waiting for servers to be fixed I've finally managed to connect to World War 3 network, only to find out an even bigger issue. For some reason me and many others cannot join any matches. When joining a match (Manually or trough quickjoin) once the loading screen appears the game is responsive for 3 seconds and then it freezes. After 3-5 minutes have passed the game unfreezes and throws me back to the "Connecting to WW3 Network" screen and when I get past that a message in the bottom left corner appears, usually saying "Your connection with the host has been lost" but occasionally a different message "Steam: Failed Dedicated Server Login" appears. GAME BUILD ID (required: please go to the game's properties on Steam and find it under the local files tab at the bottom): 3242871 STEPS TO REPRODUCE (required): Search for a match and wait, done. SYSTEM SPECIFICATIONS (required for crash or performance issues): No crash/perf. issues CRASH LOG (if any): No crash/perf. issues VID_20181023_173710.mp4
×
×
  • Create New...