Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'ram'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • World War 3 International (English)
    • Boot Camp
    • News and Official Announcements
    • Known Issues and Fixes
    • Help Center - From players for the players
    • General Discussion
    • Fan Creations and Tutorials
    • Team Recruitment
    • Bug Reports
    • Questions
    • Suggestion
    • Off Topic
    • Archive
  • World War 3 Polska
    • Obóz Szkoleniowy
    • Aktualności i Oficjalne Komunikaty
    • Zidentyfikowane problemy i ich rozwiązania
    • Centrum Pomocy - Od graczy dla graczy
    • Dyskusje Ogólne
    • Rekrutacja do oddziału/klanu
    • Kreacje I Poradniki Graczy
    • Raportowanie błędów
    • Pytania
    • Zgłoś Sugestie
    • Inne Tematy
    • Archiwum
  • World War 3 Россия и СНГ
    • Учебный Лагерь
    • Новости и Официальные Объявления
    • Известные проблемы и ошибки
    • Центр помощи - Игрокам от игроков
    • Обсуждение
    • Отряды и кланы
    • Отчеты об Ошибках
    • Творчество
    • Вопросы
    • Ваши предложения
    • Флуд
    • Идеи и Предложения
  • Other Languages
    • Deutschland
    • Français
  • Public Test Environment Forum
    • Announcements
    • General Discussion
    • Bug Reports

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


About Me

Found 2 results

  1. Hey guys, I am really interested in playing this game. It has great potential. It's on my Steam wishlist for quite a while and I was close to buy it before the free weekend. Now that I see that it's free to play, I wanna give it a try and play it. It keeps lagging all the time, I am stuck in the spawn menu for like 30 seconds. When I finally join, I get the message that my RAM is too low (specs below) and crashes, even tho I hit the minimum requirements easily. I was really frustrating. I turned every setting on the lowest possible on 1080p - crash. Then on 720p - crash. Then, the last step, on 480p - working, but wtf, I don't wanna play in Minecraft graphics?! On 720p, it sometimes works fine, having 80fps, but after some short time it crashes (the last random times it occurred when I went towards a site at the beginning of the game or when someone shots in close distance - but that's maybe not the point why it crashed), giving me the same RAM error over and over again. During the game, my RAM is used by 9GB/16GB while only Steam and Discord are running (no recordings or whatsoever). So it is not possible that the message the error is giving is true (having no RAM left). A friend of mine had has a worse setup but can play it without any big problems, he told me to put the game on my SSD. So I did it and, because it still crashes but loaded fast, additionally created 16GB of virtual RAM. It instantly felt so much smoother and better, the loading times were way faster. On 720p and mid settings (only textures on high as my friend told me), it actually worked. I could join quickly and play, made my first kills, had fun in the game. But then, after 5-10 minutes, I get the crashes again (the report menu crash). This time, I get the normal crash screen, not the "out of RAM" screen. My settings are as followed: Windows 10 Pro 64bit RTX 2070 8GB VRAM Intel i7 8700 6x 3.20GHz 16 GB DDR4 2666 MHz RAM ASUS PRIME Z370-P Mainboard Here is a link of my Game Crashes (from Saved -> Crashes and Config -> CrashReportClient), maybe this will help you to spot the problem(s): http://www.mediafire.com/file/kaso1zbc1w6x6fp/Crashes.rar/file I really hope someone can help my trying to fix this. Regards, Marcel
  2. DESCRIPTION OF BUG : Game crashes with "Out of video memory trying to allocate texture..." message, don't have full discription since system goes black scrren after crash. No crash reporter also. GAME BUILD ID : 3280991 STEPS TO REPRODUCE: Simply playing the game, crashed two times at the end of the match, second time without crash log. (or latest log had incorrect time\data) SYSTEM SPECIFICATIONS : Motherboard: MSI MS-7B54 (Z370M Mortar) BIOS 1.40 07/05/2018 Processor: Intel(R) Core(TM) i5-8600K CPU @ 3.60GHz (6 CPUs), ~3.6GHz (4.20GHz x42) Memory: 16384MB DDR4 DRAM 2666MHz C16 Page File: 7085MB used, 12316MB available Display Device: EVGA GeForce GTX 1070 SC GAMING, 08G-P4-6173-KR, 8GB HDD: Seagate ST1000DM010 1TB (System\Game), Seagate ST1000DM003 1TB (Misc) CRASH LOG : [CrashReportClient] bHideLogFilesOption=false bIsAllowedToCloseWithoutSending=true CrashConfigPurgeDays=2 PS: during second crash i was monitoring system activity via HWiNFO, managed to save a log file. Log started at game launch and ended seconds after crash happend. Crash log (Google Drive). 3DMark Fire Strike log (Google Drive), just in case. UE4Minidump.dmp
×
×
  • Create New...