DareQQ 556 Posted September 25, 2019 Jeżeli nie działa wam nakładka Discorda w WW3 to należy: Wejść do folderu gdzie znajduje się gra Kliknąć PPM na ikonie WW3Louncher i przejść do właściwości We właściwościach odznaczamy opcję "uruchom jako administrator" i zapisujemy zmiany To samo robimy z ikonką WW3 znajdującą się w tym folderze Analogicznie należy postąpić jeżeli nakładka nie działa na PTE.... ale w moim przypadku było tak, że na PTE nakładka mi działała a na Live już nie. o7 1 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites
fr1man666 5 Posted September 25, 2019 Mi pomogło wyłączenie w Discordzie akceleracji sprzętowej w ustawieniach. 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites
DareQQ 556 Posted September 25, 2019 Przed chwilą, fr1man666 napisał: Mi pomogło wyłączenie w Discordzie akceleracji sprzętowej w ustawieniach. Ja miałem od samego początku wyłączoną akcelerację i pomimo tego nie wyświetlało mi nakładki na live Quote Share this post Link to post Share on other sites
mr_Kris 0 Posted October 10, 2019 Ja mam za to wyłączoną akceleracje jak i wyłączone uruchamianie jako admin, a i tak nie działa mi nakładka Quote Share this post Link to post Share on other sites
DareQQ 556 Posted October 11, 2019 13 godzin temu, mr_Kris napisał: Ja mam za to wyłączoną akceleracje jak i wyłączone uruchamianie jako admin, a i tak nie działa mi nakładka To podeślij ustawienia discorda to porównamy Quote Share this post Link to post Share on other sites
fr1man666 5 Posted October 12, 2019 Dnia 10.10.2019 o 18:54, mr_Kris napisał: Ja mam za to wyłączoną akceleracje jak i wyłączone uruchamianie jako admin, a i tak nie działa mi nakładka Odinstaluj Discorda, wywal dane z AppData i zainstaluj jeszcze raz. Powinno pomóc. Quote Share this post Link to post Share on other sites