Ludek500 8 Posted February 24, 2020 Witam. Mam pytanie czy ta gra będzie jeszcze rozwijana? Jakoś nie zauważyłem od dłuższego czasu żadnych zmian a raporty cotygodniowe też wygaszono i stąd moje pytanie. Quote Share this post Link to post Share on other sites
MacPunto 0 Posted February 24, 2020 (edited) tez jestem ciekawy co jest grane.... trochę sobie poczekamy na odpowiedz. Twórcy WW3 testują nasza cierpliwość. Edited February 24, 2020 by MacPunto Quote Share this post Link to post Share on other sites
Rozmo 699 Posted February 25, 2020 23 hours ago, Ludek500 said: Witam. Mam pytanie czy ta gra będzie jeszcze rozwijana? Jakoś nie zauważyłem od dłuższego czasu żadnych zmian a raporty cotygodniowe też wygaszono i stąd moje pytanie. Gra jest cały czas rozwijana. Głównie kończone są prace nad Animacjami ,niestety nie ma jeszcze podanej konkretnej daty kiedy wejdą - trzeba czekać na oficjalny komunikat. Zakończenie raportów tygodniowych nie jest spowodowane że nic nie jest rozwijane Po prostu zmieniony został format aby wpisy były ciekawsze i zainteresowały one odbiorców. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Biniek 13 Posted February 27, 2020 Coś to długo z tym chodzi, minęło półtora roku i milion aktualizacji. Ludzie zdarzyli już zapomnieć o tej grze, a tu dalej nic nie wiadomo. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Smasher 25 Posted February 27, 2020 Tak to będzie wyglądać, powoli to idzie, ale do przodu. Tylko spokój nas uratuje Quote Share this post Link to post Share on other sites
dante 6 Posted March 10, 2020 Witam może zamiast tych logów które zastąpiły weekly raports podawajcie na forum proste info np aktualka 0,9 ------------> 70% Bo jest strasznie cicho nikt tu nic nie pisze Co wy na to ??????? 1 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites