Elczapo 4 Posted April 6, 2020 Gdyby gracz miał łatwy i szybki podgląd do statystyki globalnej gdzie mógłby się odnaleźć i sprawdzić z innymi, śledzić postępy. Statystyki winne być zauważalne z głównego poziomu meny - w statach flaga klan sojuszu. A co do statystyk to najwięcej kili, Najwięcej zabić bronią itp. Proponuje również wyrównać mecze w Warzone drużyna która przekracza 4000pkt nie może używać pkt bitewnych. Tyle ode mnie. Niebawem z Wami na froncie. Soon. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Elczapo 4 Posted April 8, 2020 Dodałbym jeszcze takie coś żeby gracze z top 100 -1000 byli jakoś odznaczani w rzeczywistej mapie (może jakiś kontur w jakimś kolorze, może gwiazdki nad głową) . Goście mieli by frajde zabijając takiego asa a as miałby frajdę żeby grać i szpanować postacią. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Elczapo 4 Posted April 8, 2020 Mnie kompletnie nie interesuje że jestem majorem czy kapitanem ale już takie coś by powodowało że chciało by mi się bardziej grać w WW3. Proszę pomyślcie na ten temat. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Rozmo 699 Posted April 21, 2020 Co do takiego rankingu/statystyk oraz ich wyróżnienia to fajna sprawa jak by takie coś powstało. I myślę że w przyszłości takie coś możemy zobaczyć. Co do balansu to wszystko jest na razie śledzone jak to wygląda aby w finalnej wersji gry balans był dobrze zrobiony gdyż nie jest to łatwy temat i wszystko musi być dobrze doprowadzone. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Elczapo 4 Posted April 22, 2020 10 godzin temu, Rozmo napisał: Co do takiego rankingu/statystyk oraz ich wyróżnienia to fajna sprawa jak by takie coś powstało. I myślę że w przyszłości takie coś możemy zobaczyć. Co do balansu to wszystko jest na razie śledzone jak to wygląda aby w finalnej wersji gry balans był dobrze zrobiony gdyż nie jest to łatwy temat i wszystko musi być dobrze doprowadzone. Osobiście gram w szachy i tam gracze mają rankingi kategorie szachowe na różnych portalach typu kurnik gracze zaszeregowani są pod różne poziomy (w kurniku masz różne kolory gracza w zależności od poziomu gry). Ludzie mają frajdę jak mogą porównywać się z innymi i ciągle gonić za swoimi ambicjami żeby zdobyć coraz to wyższy poziom i tu jakby takie coś powstało to wyzwoliłoby większą chęć i zapał do gry- być w top 100 być w top 1000 i jeszcze zobaczyć swoją rangę w realnej mapie podczas boju - albo zabić takiego wyróżnionego asa byłoby miodzio. 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites
Elczapo 4 Posted May 8, 2020 (edited) Ciężko z tym Sputnikiem i podobnymi mu asami wytrzymać - mam nadzieje że w przyszłości zrobicie podział na klasy przeciwnika albo że w meczu widziałbym że biorą w nim udział arcy gracze coby nie zderzać się ze ścianą bo to żadna frajda. Teraz rozumiem mało graczy i musze jakoś to znosić, choć krew zalewa jak nawet RPG nie pomaga z kilku m wystrzelone w nogi. Gra zajeb... mało powiedziane tylko świerzak nie powinien zderzać się od razu z nimi bo to troszkę odstrasza i zniechęca- oni nie wiedzą że są bez szans pomimo wielu h rozegranych w innych fpsach. Edited May 8, 2020 by Elczapo Quote Share this post Link to post Share on other sites