Fisza 0 Posted July 21, 2020 Cześć, farm 51 jeszcze funkcjonuje? Cisza jak makiem zasiał..... Quote Share this post Link to post Share on other sites
kirofs 6 Posted July 21, 2020 (edited) Jak już jesteśmy przy terminologi medycznej, śpiączka bez szans na wybudzenie. Czy odłączamy aparat podtrzymujący funkcje życiowe? Niestety, ale z bólem stwierdzam.... 2019-2020 (*) Edited July 21, 2020 by kirofs Quote Share this post Link to post Share on other sites
MrTooth 3 Posted July 23, 2020 2020-2021 Dead Quote Share this post Link to post Share on other sites
User5253353 14 Posted October 18, 2020 (edited) Ta gra jest martwa od ponad roku, nawet najwięksi fanboje już nie piszą, że "po następnym patchu gracze wrócą" XDDD Eh, jak ja żałuję wydania kasy na to coś... Nie pamiętam kiedy ostatni raz tak zmarnowałem pieniądze Edited October 18, 2020 by User5253353 Quote Share this post Link to post Share on other sites
zeb75 10 Posted October 19, 2020 nie wiem jak reszta ale ja czuje sie oszukany ,mialo byc tak pieknie a wyszlo jak zawsze ,kase wzieli i nawet pocalujta mnie w dupe nie powiedzieli jesli maja honor powinni ta kase oddac Quote Share this post Link to post Share on other sites
LEONARDINIO 4 Posted December 8, 2020 Panowie bez przesady ! co, to 140 zł inaczej wam życie ułoży czy jak ? ale fakt naprawdę trzeba wam przyznać że skąpi jesteście za 140 zł to ledwo na flachę dobrą starcza a wy płaczecie na forum że wam kasę zżarło, no wstyd i hańba wam raz pod górkę a raz z górki i trudno żyje się dalej. A co ja mam powiedzieć jak zamawiałem przedpremierową wersję bf5 i mi zżarło 400 zł a gry do dzisiaj niema więc się cieszcie że w ogóle możecie ją uruchomić! Quote Share this post Link to post Share on other sites
Fisza 0 Posted December 8, 2020 Czyli uważasz, że za 100zł nie można mieć oczekiwań ale za 400 to można coś gdybać? Pieniądz to pieniądz, ludzie zarabiają różnie i mają różne wydatki, tak więc przeznaczają jakiś procent swojej wypłaty na coś co było rozdmuchane jako BF killer a obecne ucichło jakby to był super tajny projekt. Wiemy tyle, że coś tam pracują ale to moim zdaniem stanowczo za mało. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Smasher 25 Posted December 8, 2020 (edited) Kupiłeś early access i każdy kto wie co to znaczy zdaje sobie sprawę, że w produkcji wszystko może się zmienić, na lepsze, na gorsze, może wyjść za rok, albo pięć, albo i w ogóle. Tu wyszło tak, że się schowali i robią po cichaczu, skończą to dadzą, więc nie jest źle A jeśli ktoś Ciebie 2 lata temu nahajpował na to jako BF killera to a) miej pretensje do tych ludzi, b) do siebie, że dałeś się zrobić A poza tym jeszcze nie wszystko stracone Edited December 8, 2020 by Smasher Quote Share this post Link to post Share on other sites