Kumitsu 2 Posted October 23, 2018 Witam, będzie może forum w języku polskim? Mnie osobiście wszystko jedno ale z pewnością znajdą się osoby, którym by to ułatwiło obsługę forum. W razie czego służę pomocą przy tłumaczeniu Share this post Link to post Share on other sites
elzabek86 0 Posted October 23, 2018 Przecież jest w kilku językachpo polsku również. Share this post Link to post Share on other sites
Bart 0 Posted October 23, 2018 (edited) Wydaje mi się, że @Kumitsu chodzi o polski język funkcji forum. W IPB czyli silniku na którym działa to forum taka opcja powinna być na samym dole w stopce ale jak widać na forum wgrany jest tylko język angielski lub inne języki są wyłączone. Wgranie języka to nie problem bo są dostępne spolszczenia Edited October 23, 2018 by Bart Share this post Link to post Share on other sites
Snake 0 Posted October 23, 2018 dziwne ze jeszcze tego nie zrobili Share this post Link to post Share on other sites
Kumitsu 2 Posted October 23, 2018 o to właśnie mi chodziło. Mam nadzieję że z czasem wgrają język polski Share this post Link to post Share on other sites
pemo1212 12 Posted October 24, 2018 Forum jak to forum, ale w czemu w grze nie ma spolszczenia Share this post Link to post Share on other sites
Rozmo 699 Posted October 24, 2018 18 hours ago, Kumitsu said: Witam, będzie może forum w języku polskim? Mnie osobiście wszystko jedno ale z pewnością znajdą się osoby, którym by to ułatwiło obsługę forum. W razie czego służę pomocą przy tłumaczeniu Nie wiem czemu to nie jest w pomysłach Myślę ze w przyszłości będzie można wybrać język forum Share this post Link to post Share on other sites
MPowerek 0 Posted October 24, 2018 7 hours ago, Rozmo said: Nie wiem czemu to nie jest w pomysłach Myślę ze w przyszłości będzie można wybrać język forum Wgrać język polski i umożliwić go jako wybranie to dwie minuty roboty. Wystarczy wejść tutaj, zalogować się do ACP, wejść w zakładkę tłumaczenia i dodać nowe tłumaczenie. (radzę usunąć nazwę tłumaczenia "pl_PL" jeżeli tłumaczenie nie będzie wchodzić). Pozdrawiam https://forum.invisionize.pl/files/file/701-invision-community-43x-pl/ Share this post Link to post Share on other sites
[PSS] Yosuto 2 Posted October 28, 2018 On 10/24/2018 at 11:02 AM, pemo1212 said: Forum jak to forum, ale w czemu w grze nie ma spolszczenia Bo to ea. W ustawieniach gry jest opcja zmiany języka na polski, ale jeszcze nie działa. Share this post Link to post Share on other sites
LEONARDINIO 4 Posted February 19, 2019 ja jestem za tym chciałbym aby wprowadzili język polski na forum. Share this post Link to post Share on other sites
weedtime 649 Posted February 19, 2019 1 hour ago, LEONARDINIO said: ja jestem za tym chciałbym aby wprowadzili język polski na forum. Będą dodane języki, ale jak już to będziemy robić na wszystkie działy, a jeszcza ma dojść sekcja francuska. @Rozmo coś tam dłubie, więc niech się wypowie. Share this post Link to post Share on other sites