Tomyslav 34 Posted October 24, 2018 Witam. Niestety nikt z moich znajomych nie zakupił earlyy accessu do WW3 i nie mam z kim pograć a zagrałbym w teamie. A zatem zapraszam do wspólnego grania. NA STEAM mam nick Tomyslav, mam 36 lat. Nie gram z nerwusami i ludźmi poniżej 18 roku życia więc zapraszam do wspólnej gry. Quote Share this post Link to post Share on other sites
iLcAmPaNeLlO 13 Posted October 24, 2018 Podepnę się pod temat nick na steam husaria341 , chętnych zapraszam do wspólnego grania . Mam 35 wiosenek ,mój stały ekwipunek snajperka i shotgun Quote Share this post Link to post Share on other sites
LoveMe 3 Posted October 24, 2018 Cześć, z chęcią pogram w miłym towarzystwie, mój nick steam LoveMe. Gdy gram jestem na TeamSpeak superts.eu pod nickiem LoveMe. Mam 44 wiosny, wiem stary jestem ale daje rade ;) Quote Share this post Link to post Share on other sites
Cerativ 2 Posted October 24, 2018 Możecie zarówno dodać mnie, 26 lat. STEAM nick : Cerativ Proponowałbym komunikator TS bądź discord Quote Share this post Link to post Share on other sites
Snake 0 Posted October 24, 2018 (edited) Ja rowiez sie polecam nick na steamie Snake awatar taki jak tu lat 31 pozdro serwer TS tez mam Edited October 24, 2018 by Snake Quote Share this post Link to post Share on other sites
Meldi 0 Posted October 24, 2018 Ja rowniez chetnie z kims pogram nick steam: Meldi (steamcommunity.com/profiles/76561198092557699) , Mam 29 lat Quote Share this post Link to post Share on other sites
mumapl 0 Posted October 25, 2018 Chętnych do taktycznych zagrywek i ja zapraszam :) Nick Muma-PL :) Quote Share this post Link to post Share on other sites
Biniek 13 Posted October 25, 2018 Panowie zapraszam na discorda, wiek od 25 do 40 lat kilka osób gra WW3, PUBG itp https://discord.gg/u2ysAMy Quote Share this post Link to post Share on other sites
BudgieSenior 10 Posted November 13, 2018 (edited) Ja mam 51 ale się wstydzę... i gram sam Przydałby się jakiś samouczek, o co w grze chodzi, za co się zbiera punkty, szczerze mówiąc łażę i strzelam, choć głównie to do mnie strzelają Przydałby się ktoś, co by sprawdził, czy przez przypadek w customizacji nie zrobiłem sobie tarczy na plecach. Edited November 13, 2018 by BudgieSenior Quote Share this post Link to post Share on other sites
JestemGraczem 11 Posted November 14, 2018 Jakby coś to ja też chętnie pogram w teamie . Chyba przygarniecie 42 latka ? https://steamcommunity.com/profiles/76561198413126463/ Quote Share this post Link to post Share on other sites
Groteskowy 25 Posted November 14, 2018 16 hours ago, BudgieSenior said: Ja mam 51 ale się wstydzę... i gram sam Przydałby się jakiś samouczek, o co w grze chodzi, za co się zbiera punkty, szczerze mówiąc łażę i strzelam, choć głównie to do mnie strzelają Przydałby się ktoś, co by sprawdził, czy przez przypadek w customizacji nie zrobiłem sobie tarczy na plecach. Jak się tak bardzo wstydzisz, a chcesz jednak się dowiedzieć, chociaż małe co nieco, to zapraszam na kanał: https://www.youtube.com/c/patokalyptictv Quote Share this post Link to post Share on other sites