Fanaberia 0 Posted November 4, 2018 OPIS BLEDU (wymagane: jeśli możliwe to zrzut ekranu lub filmik mile widziany): Podczas dołączania do mapy, ładuje mi, po czym cofa do menu. GAME BUILD ID (wymagane: przejdź do właściwości gry w bibliotece na aplikacji Steam potem skieruj się do plików lokalnych i w dolnym lewym rogu będziesz miał ID): 3271209 KROKI DO POWTÓRZENIA BLEDU(wymagane): Odpalam grę, klikam Quick Join, ładuje i nic. SPECYFIKACJE SPRZĘTU (wymagane przy problemach z wydajnością gry): CRASH LOG (jeżeli wyskoczy Ci informacja z błędem wklej tutaj): Proszę o jakąkolwiek pomoc, odpowiedź, bo to już jest drażniące. Czytałem, że wiele ludzi ma ten problem, od czego on zależy? Share this post Link to post Share on other sites
Michieusz47 0 Posted November 4, 2018 Dokładnie tak samo mam Share this post Link to post Share on other sites
Fanaberia 0 Posted November 4, 2018 Jest ktoś w stanie powiedzieć co się dzieje? Share this post Link to post Share on other sites
Mateusz343421 27 Posted November 4, 2018 Ja miałem wszystko ok, a teraz wraca mnie z meczu do lobby. Server disconnected. Z 10 razy pod rząd to wyłączyłem. Share this post Link to post Share on other sites
Michieusz47 0 Posted November 4, 2018 Devovie muszą cos z tym zrobic a podobno zrobili Share this post Link to post Share on other sites
Fanaberia 0 Posted November 4, 2018 3 dni temu odpalałem grę, zdążyłem zagrać coś. Dzisiaj odpalam i takie cuda Share this post Link to post Share on other sites
RocketBunny 2 Posted November 4, 2018 Miałem kilka razy takie coś że klikałem Quick Join i w prawym dolnym rogu był komunikat coś o serwerze i nie mogłem dołączyć ale jeżeli wybierałem grę manualnie to się uruchamia i mogę grać Share this post Link to post Share on other sites
Fanaberia 0 Posted November 4, 2018 Nawet wybierając manualnie, czekam długo, po czym gdy się ładuje, jest to samo. Wyrzucam nie z powrotem do wyboru mapy. Czekam w dalszym ciągu na odpowiedź. Share this post Link to post Share on other sites
Rozmo 699 Posted November 4, 2018 Jest to zgłoszony problem , jeżeli po patch'u 0.1.1 nadal będzie się pojawiał to dokładnie sprawdzę co to za problem. Zamykam Share this post Link to post Share on other sites