RocketBunny 2 Posted November 4, 2018 (edited) Znajduje się to w punkcie A1, patrząc od punktu A2 jest to druga i trzecia witryna. Żeby błąd się pojawił trzeba wskoczyć na murek przed szybą. Resztę pokazują screenshoty BuildID 3271209 Edited November 4, 2018 by RocketBunny brak BuildID Share this post Link to post Share on other sites
DziarskaSarenka 127 Posted November 4, 2018 Zgadza się, potwierdzam tego babola. Miałem zgłosić go już dosłownie w pierwszy dzień uzyskania dostępu do gry, ale pomyślałem, że raczej będzie to już znany problem. Tak czy inaczej ten bug działa na niekorzyść osób szturmujących z punktu A2 w stronę A1. Można dzięki temu również podejrzeć drugą stronę - wyjście/wejście do centrum handlowego od strony A1, także obydwie ścieżki podejścia są całkowicie odkryte. Share this post Link to post Share on other sites
RocketBunny 2 Posted November 4, 2018 4 minutes ago, DziarskaSarenka said: Zgadza się, potwierdzam tego babola. Miałem zgłosić go już dosłownie w pierwszy dzień uzyskania dostępu do gry, ale pomyślałem, że raczej będzie to już znany problem. Tak czy inaczej ten bug działa na niekorzyść osób szturmujących z punktu A2 w stronę A1. Można dzięki temu również podejrzeć drugą stronę - wyjście/wejście do centrum handlowego od strony A1, także obydwie ścieżki podejścia są całkowicie odkryte. Świetne rozwinięcie tego problemu Share this post Link to post Share on other sites
Rozmo 699 Posted November 4, 2018 Dziękuję jest to już znane i w nowym buildzie naprawione. Zamykam Share this post Link to post Share on other sites