zeb75 10 Posted February 6, 2019 (edited) 13 hours ago, koszalek said: A jakie to straty?bo jak na razie pokazałeś kursy aukcji i nic więcej przyjrzyj sie lepiej to tam zobaczysz Edited February 6, 2019 by zeb75 Quote Share this post Link to post Share on other sites
koszalek 20 Posted February 6, 2019 wiesz co?za glupi jestem zeby w takie rzeczy zobaczyc,jak rozpoczoles temat strat to i latwo bedzie tobie podac taka sume ile stracili Quote Share this post Link to post Share on other sites
DareQQ 556 Posted February 6, 2019 tylko to co wysłałeś to raport obejmujący okres do IIIQ 2018, czyli bez okresu po wydaniu WW3 Quote Share this post Link to post Share on other sites
Anxxyy 4 Posted February 6, 2019 "Nie kłóć się z idiotą. Najpierw sprowadzi cię na swój poziom, a potem pokona doświadczeniem" Ludzie, olejcie trolli, chcą gadać to niech sobie gadają, chwała im za to. Ludzie porównują grę do PUBG, a zapomnieli jak wyglądał PBUG (celowa literówka) na początku . Przecież tam było to samo/więcej bugów niż w WW3 Niewidzialne ściany, jazdy motocyklem śmierci nie poprawili nawet po premierze, a ludzie to zgłaszali od samego początku. Tu mamy roadmap od EA, wiemy co nas czeka. Widać też, że F51 słucha i czyta i, co najważniejsze, reaguje. A wy rozmawiacie z bandą furiatów, którzy porównuję grę do BF3/4 - gier wydanych przez producenta z "lekko" większym budżetem Quote Share this post Link to post Share on other sites
koszalek 20 Posted February 6, 2019 (edited) Ludzie nie mają co robić lub nie potrafią się wyróżnić to piszą takie rzeczy tak jak ich by to obchodzi co z grą, więc tacy pajace byli i benda pojawiali się Edited February 6, 2019 by koszalek Quote Share this post Link to post Share on other sites
zeb75 10 Posted February 6, 2019 3 hours ago, koszalek said: wiesz co?za glupi jestem zeby w takie rzeczy zobaczyc,jak rozpoczoles temat strat to i latwo bedzie tobie podac taka sume ile stracili sam to napisales:) -2 176tys ale to bilans za 3 kwartal jak naisal dareq a za 4 jeszcze nie podali Quote Share this post Link to post Share on other sites
Yarg0th 31 Posted February 6, 2019 To ja bym poprosil o wyjaśnienie jak akcjonariusze upomna się o kasę w sposób inny niz sprzedaz akcji? Bo jesli tylko o taki sposób rekompensaty Ci chodzi to jego predykcja jest równie oczywista jak wróżenie z fusów. Quote Share this post Link to post Share on other sites
DareQQ 556 Posted February 6, 2019 Nie róbmy tutaj subforum Bankjera 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites
Maly20107 30 Posted February 6, 2019 23 hours ago, Slawomir362415 said: Ściągnąłem pograłem i stwierdzam iż jeśli tak będzie wyglądać wszystko bo jak na razie to tylko małe TDM tak wygląda (duże nadal słabo) to nie będę miał zastrzeżeń, jęśli faktycznie poprawią dzwięki i ten model strzelania zbliżą do np bf4 to będzie petarda. Zwracam honor bo faktycznie wygląda to dobrze, lecz ten model strzlenia/biegania nie przypadł mi do gustu od początku. Jak zmienia model biegania to już nie bedzie ww3 tylko bf jak dla mnie jest dobrze Quote Share this post Link to post Share on other sites
outsider 3 Posted February 6, 2019 To może model poruszania postaci bo jakiś drętwy jest i tym dzwiękom broni brakuje takiego yebnięcia myślę. Quote Share this post Link to post Share on other sites
User5253353 14 Posted February 6, 2019 14 hours ago, Anxxyy said: Widać też, że F51 słucha i czyta i, co najważniejsze, reaguje. Ale nie słuchali, nie czytali i nie reagowali kiedy to było najważniejsze czyli przez pierwsze 2 tygodnie przez co 99% osób olało ten tytuł. Quote Share this post Link to post Share on other sites
zeb75 10 Posted February 7, 2019 17 hours ago, Yarg0th said: To ja bym poprosil o wyjaśnienie jak akcjonariusze upomna się o kasę w sposób inny niz sprzedaz akcji? Bo jesli tylko o taki sposób rekompensaty Ci chodzi to jego predykcja jest równie oczywista jak wróżenie z fusów. to tylko wyjasnie i nie ciagnijmy tego grales kiedys w monopoly?Dywidenda (łac. dividendum – rzecz do podziału) – część zysku netto (po opodatkowaniu podatkiem dochodowym) spółki kapitałowej przeznaczona dla jedynego wspólnika albo akcjonariusza lub do podziału pomiędzy wspólników bądź akcjonariuszy. Quote Share this post Link to post Share on other sites
koszalek 20 Posted February 7, 2019 Monopoly dobre,a czemu nie bierki? Quote Share this post Link to post Share on other sites
DareQQ 556 Posted February 7, 2019 Eee. Bankjery @Slawomir362415 zgodnie z road mapą animację mają zostać jeszcze zmienione, dźwięki tak samo. Więc oczekuj nowości i obserwuj rozwój gry. Bądźmy dobrej myśli 2 Quote Share this post Link to post Share on other sites
Yarg0th 31 Posted February 7, 2019 On 2/5/2019 at 3:50 PM, zeb75 said: spojrzec na straty Quote część zysku netto To jak to było z tym monopoly? Quote Share this post Link to post Share on other sites
didek 4 Posted February 7, 2019 On 2/5/2019 at 3:50 PM, zeb75 said: co do kasy to nie bylbym taki pewny wystarczy spojrzec na straty https://www.bankier.pl/gielda/notowania/new-connect/FARM51/wyniki-finansowe a akcjonariusze kiedys upomna sie o kase hahahahahah głupi aukcjonariusze zawsze tracą na każdej spółce! ja na ww3 wyciągnąlem 100% zysku tzeba wiedzieć kiedy kupić, i kiedy sprzedać dużo osób wyciągnęło podobny procent , tak czy inaczej ww3 się sprzedało - zarobiło - firma zarobiła - inwestorzy zarobili z pkt. widzenia finansowego ww3 zrobiło robotę, teraz czekam na raport sprzedaży z zeszłego roku i może będzie jakaś podbitka, od paru dni grubi już kręcą. spółka po w3 nie spadła poniżej 20zł a w lutym 2018 była poniżej dychy gość totalnie nie wie o czym gada Quote Share this post Link to post Share on other sites
DareQQ 556 Posted February 7, 2019 2 minutes ago, didek said: hahahahahah głupi aukcjonariusze zawsze tracą na każdej spółce! ja na ww3 wyciągnąlem 100% zysku tzeba wiedzieć kiedy kupić, i kiedy sprzedać dużo osób wyciągnęło podobny procent , tak czy inaczej ww3 się sprzedało - zarobiło - firma zarobiła - inwestorzy zarobili z pkt. widzenia finansowego ww3 zrobiło robotę, teraz czekam na raport sprzedaży z zeszłego roku i może będzie jakaś podbitka, od paru dni grubi już kręcą. spółka po w3 nie spadła poniżej 20zł a w lutym 2018 była poniżej dychy gość totalnie nie wie o czym gada czyli jednak nie R.I.P.? A to ciekawe Quote Share this post Link to post Share on other sites
zeb75 10 Posted February 8, 2019 (edited) 19 hours ago, didek said: hahahahahah głupi aukcjonariusze zawsze tracą na każdej spółce! ja na ww3 wyciągnąlem 100% zysku tzeba wiedzieć kiedy kupić, i kiedy sprzedać dużo osób wyciągnęło podobny procent , tak czy inaczej ww3 się sprzedało - zarobiło - firma zarobiła - inwestorzy zarobili z pkt. widzenia finansowego ww3 zrobiło robotę, teraz czekam na raport sprzedaży z zeszłego roku i może będzie jakaś podbitka, od paru dni grubi już kręcą. spółka po w3 nie spadła poniżej 20zł a w lutym 2018 była poniżej dychy gość totalnie nie wie o czym gada za to ty wiesz chodzi o plynnosc finansowa spolki a nie to czy ty zarobiles a jesli straty przewyzszaja zysk to nikt nie zarobil i w koncu braknie plynnosci jesli wiesz o czym pisze Edited February 8, 2019 by zeb75 Quote Share this post Link to post Share on other sites
didek 4 Posted February 8, 2019 (edited) wiem o czym piszesz, ale nie sądzę aby spółka w tej chwili miała być w patowej sytuacji, tak piszą tylko Ci co nie sprzedali papieru po premierze i z nim zostali muszą czekać na czarnobylit. ww3 sprzedało się co najmniej dobrze a w czwartek dowiemy się jak dobrze, na jesieni czernobylit który jest ''zaczerpnięty'' z wiedzmina przynajmniej jeśli chodzi o mechanike i niektóre inne animozje tak czy inaczej na pewno sprzeda się dobrze, a na dodatek ''ciche tajne '' projekty VR (o ile jeszcze coś działają w tym temacie) bardziej w dziedzinie medycyny którymi chyba microsoft się interesuje ... nie wiem skąd ten sceniariusz o płynnosci finansowej. jeśli sugerujesz że ww3 na siebie nie zarobiło, to odpowiedz sobie na pytanie czemu były serwery przeciążone chyba że sugerujesz że to wszystko było ukartowane tzn. tak daleko posunięta spekuła że aż udawali obicązenia serwerów, co w sumie nie zdziwiło by mnie tak mocno patrząc na to że pod info o czarnobylite rośnie zanim się info pojawia (to nie jedyny przykład ) - i tu chyba dopiero mógłby być problem .. prokuratura .. ale szczerze w to wątpie bo co wolno wojewdzie..... poza tym kto im to udowodni że gruby wiedział nie powiedział .. edit: a co do twojego zestawienia finnsowego z bankiera, to powiedz mi drogi kolego, na czym oni tam niby mieli by zarobic ? bo ww3 premierę miało w 4 kwartale na który raport czekamy Edited February 8, 2019 by didek Quote Share this post Link to post Share on other sites
DareQQ 556 Posted February 8, 2019 Oj bankjery, bankjery. Nie wiem czy już wolę czytać o sytuacji finansowej F51 czy o tym, że gra umarła 1 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites
zeb75 10 Posted February 8, 2019 ale produkcja byla kiedy robiona?chyba w 3 kwartale tak?i mozliwe w 2 a serwery padly bo byly przygotowane na mniejsza skale co nie znaczy ze ww3 sprzedalo sie na tyle zeby pokryc wszystkie wydatki a ja nie pisze o pacie bo nie kupilem ich akcji wiec co mnie to po ile one teraz stoja Quote Share this post Link to post Share on other sites
koszalek 20 Posted February 9, 2019 Polskie teorie spiskowe a kolega bankier opisuje sytuację 51 jak się pisze o UFO, bierzesz jakieś zestawienie ze strony a to jest do trzeciego kwartału a później bo gra była wcześniej robiona,a powstanie tej gry jest o wiele wcześniej i jak by było źle to by ją wycofali z giełdy Quote Share this post Link to post Share on other sites
zeb75 10 Posted February 9, 2019 bo gra nie powstaje w 1 dzien i zanim zarobia wydaja kase tak a pozniej gra ma pokryc straty i ma zostac tak?prosciej sie tego nie da wytlumaczyc a z gieldy nie da sie wycofac bo albo trzeba wykucic akcje wszystkie albo trzeba oglosic upadlosc a z ufo to sprawa wyglada o wiele prosciej i ze mnie zaden bankier Quote Share this post Link to post Share on other sites
dante 6 Posted February 26, 2019 36 grających na chwilę obecną. Pobudka deweloperzy Pacjent umiera Quote Share this post Link to post Share on other sites