Jump to content
Sign in to follow this  
nanitodex

GETOBJECTFROMNETGUID:NETWORK CHECKS

Recommended Posts

DESCRIPTION OF BUG (required: if the possible provide screenshots or video):

2018-11-11_23-19-22.thumb.jpg.22306b0871e8d77d23002a1570231107.jpg2018-11-11_23-19-31.jpg

GAME BUILD ID (required: please go to the game's properties on Steam and find it under the local files tab at the bottom):

3297226

STEPS TO REPRODUCE (required):

when entering the server, throws it out and writes this:

SYSTEM SPECIFICATIONS (required for crash or performance issues):

CRASH LOG (if any):

 

Edited by nanitodex

Share this post


Link to post
Share on other sites

Are you using the default 'Play World War 3' option at launch? 

Share this post


Link to post
Share on other sites

We're checking it out, some other players have encountered this issue as well.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ok, it seems like this might be a problem with Steam not properly switching game versions. Is it possible for you to remove the game and reinstall? We don't have this problem on our side, but from what we've seen this is a mismatch between server and client replication data - so your client might be not updated properly.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Well yeah, if you play on PTE you cannot use anything other than default option, it's in the instructions on how to get to PTE.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...