Konrad516403 17 Posted November 29, 2018 Bry wszystkim! Krótkie pytanie: Czy ktoś z was wie czym się różnią lunety w WW3? Która daje jakie przybliżenie, czy mają inne siatki celownicze itd.? Zastanawiam się czy kupić nową lunetę, ale nie chce wydawać hajsu tylko po to żeby sprawdzić która mi będzie pasować. PS. Screeny mile widziane Quote Share this post Link to post Share on other sites
Merapi-PL 7 Posted November 30, 2018 Nie wiem jak u ciebie ale u mnie na obecną chwilę wszystkie lunety są zbugowane , biały krzyż na środku i tyle , niezależnie od modelu jaki wybiorę . Quote Share this post Link to post Share on other sites
Konrad516403 17 Posted November 30, 2018 (edited) U mnie siatka w lunecie FFP wygląda tak. Weryfikowałeś pliki gry? Edited November 30, 2018 by Konrad516403 Quote Share this post Link to post Share on other sites
Merapi-PL 7 Posted November 30, 2018 39 minutes ago, Konrad516403 said: U mnie siatka w lunecie FFP wygląda tak. Weryfikowałeś pliki gry? Każdorazowo przy uruchomieniu gry. Nic nie pomaga , widziałem że już ktoś to raportował więc czekam aż devsi naprawią , nie jest to uciążliwe ale trochę jednak irytuje . Quote Share this post Link to post Share on other sites
LeGioNXIX 25 Posted November 30, 2018 (edited) Przy snajperskich lunetkach z maks zoom nie ma problemu tylko przy medium lunetkach białe krzyże oraz przy termo przy wychylaniu pogrubia się celownik. Edited November 30, 2018 by LeGioNXIX Quote Share this post Link to post Share on other sites
DareQQ 556 Posted December 3, 2018 Tutaj masz wszystko pokazane. BTW koleś wykonał fajną robotę. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Konrad516403 17 Posted December 3, 2018 Dzięki za info! Quote Share this post Link to post Share on other sites