Jump to content
Salt Lord

Texture Bug!!

Recommended Posts

So i reported this around launch and haven't seen any fix yet in 0.3 PTE so i'm going to report it again with some more info 

 

The bug is that the game on some of the mid range GPUs looks extreamly shitty on low and medium settings 

This is how the game looks with the bug on medium and low settings 

This is on a GTX 1050 2GB 

 

 

 

 

This is from another guy that has a GTX 960 4gb AMD FX6300 that also has the same bug as you can see 

 

now i have gathered some specs on other people that have the same bug 

WITH BUG: 

guy number 1: GTX 1050TI i3-7100 8gb ram

Guy number 2: GTX 760, i5-2500k, 12gb ram 

Guy from video: GTX 960 4gb, AMD FX6300, 16gb ram 

and me: GTX 1050, i5-7400, 6gb ram 

 

now lets compare it so someone with a gtx 1080 8gb, i7-8700k, 16gb ram that doesn't have the bug using low settings 

 

And here is a pic of how my gun looks in game with the bug on medium texture settings  (this pic is from the 0.3 PTE) 

48368663_2092756821035553_7969141724138176512_n.jpg

Edited by Salt Lord

Share this post


Link to post
Share on other sites

 

Hey, please follow step number 4 in this guide,

Next, go to steam and verify the game files, let me know.

Share this post


Link to post
Share on other sites

I just tried different settings in the game and for me, the bug doesn't exist in both versions, something has to be wrong with your config.

-Update your Graphics Drivers
-Update Windows
-Tweak your settings in Nvidia CP


-Completely reinstall the game (last step in the guide in the previous post)

Share this post


Link to post
Share on other sites

I have already done all that and still didn't fix it 

This bug seems to also cause the blurry sights that synton mentioned so i seems like he also has the same bug but doesn't know it Screenshot_20181215-171354.thumb.jpg.e36a0bef85d689bf862916c7142ce30c.jpg

Share this post


Link to post
Share on other sites

Sights are a different issue because I had it as well even when character textures were fine.

I'm going to report it, what else I can do.

Thanks.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.

×
×
  • Create New...