Jump to content
Hoak

Stuck In Load/Help Screeen After .3 Update

Recommended Posts

DESCRIPTION OF BUG: I was one of the lucky that never had any trouble loading WW3 (until the 0.3 update that is). Now I'm stuck in the new loads screen that has the basic help, and three dots chasing infinite progress in the lower right corner.  I did all the usual, checked file integrity through Steam, updated to latest NVIDIA drivers, disabled my firewall, everything I could think...no luck...

Nothing has changed on either of my system since the game was working fine; which  include:  (System One) Windows 10 Enterprise, NVIDA\Intel reference design platform: 1080Ti, Intel i7 8700K, and 64GB of RAM; (System Two) Windows 10 Enterprise, AMD reference design platform: AMD X470, Radeon RX Vega⁶⁴, 32 GB of RAM.

On both systems, nothing is tweaked, overclocked, there's no Windows 'fast ring woopty doo' all my other UE games (11 tested so far) run error free, seamlessly as does everything else...  You can also visit and see other  owners of WW3 comments in this thread (Stuck In Load/Help Screen After .3 Update) as I wanted to make sure I wasn't missing something obvious.

GAME BUILD ID: 51771

STEPS TO REPRODUCE : Start the game, try to load into any game or match with any options same result

SYSTEM SPECIFICATIONS:  See above Intel/NVIDIA and AMD reference design platforms used for paid beta testing.

CRASH LOG: NA, game hangs at this screen indefinitely...

ww3.png

Edited by Hoak

Share this post


Link to post
Share on other sites

As I already mentioned in your other thread, I have the same issue.

My specs: Ryzen 2600, 16GB DDR4 3000 mhz ram, RX480 4GB

When I try to play on EU server, it goes in to infinite map loading loop... everything is the same as for you, dots at the bottom right corner are moving, I hear BG sound music, but it just doesn't load.

The strange thing is that I can play on NA servers tho without a problem (in terms of loading), the thing is that my ping is over 200 so... it's as good as EU for me, can't really play.

No crash logs to provide, as obviously, game doesn't crash. I never had a problem before, even at launch.  No crashes, at all.

I did a fresh install of the game, deleted cache folder, did verification of files - nothing helped.



So, I think that maybe our profiles are somehow corrupted or something.. because obviously it's not the problem with our client, but with the server accepting us...

 

Edited by hypermachvi
  • Like 2

Share this post


Link to post
Share on other sites

I do apologise for inconvenience. We are looking into this and hope devs roll patch as soon as possible.  Do you experience this problem all the time since patch 0.3 ? or is it just certain map or mode ?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Looks like I have the same issue. 

No crash, no nothing - map is loading, game seems to be starting in background (I can hear sounds of battle), but map loading screen stays. 

I have this issue since 0.3  (no problems at all before this patch), every mode, every map.  

I don't think it's resouces starvation, while my PC is quite ok.

CPU : Intel64 Family 6 Model 158 Stepping 9 GenuineIntel ~4200 Mhz
Total Physical Memory:     32 728 MB
GPU: 1080Ti (AORUS GTX)

I have to finish game by alt+f4, and I dunno is this cause or effect that 6-8 files are corrupted each time.  

 

BTW: Game works when trying to play on different than EU servers.

Pozdro! 

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

All maps and modes irregardless of how you attempt to join (quick join, or selecting)...

Share this post


Link to post
Share on other sites
On 12/26/2018 at 1:59 PM, Rozmo said:

I do apologise for inconvenience. We are looking into this and hope devs roll patch as soon as possible.  Do you experience this problem all the time since patch 0.3 ? or is it just certain map or mode ?

It doesn't matter which game mode or map, as long as I try to play on EU server. Game works fine when i try NA or Asia server, well, except for ping of course.

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

We have our team investigating it. 

53 minutes ago, hypermachvi said:

It doesn't matter which game mode or map, as long as I try to play on EU server. Game works fine when i try NA or Asia server, well, except for ping of course.

Thank you I will forward this to tech team as well.

  • Like 2

Share this post


Link to post
Share on other sites

Same issue, since 0.3 release, can't get past the load screen on any map, game mode, or server.  Cardinal failure here just to retain players with a long and especially bad time for an issue like this to not be addressed.  It' snot hard to see from the growing number of posts and threads here and in the Help Center sub-forum that the problem is non-trivial and probably encompasses a considerable number of people that might otherwise be playing the game.

 

22.png

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

This is also happening to me. 

Steps taken:

Uninstall -> reinstall

Repair game through steam / Verify game files -> 7 files fail to verify (will automatically reinstall these files through steam)

Verify a second time after complete -> 7 files fail to verify

(image attached)

game still hangs.

submit support ticket to ww3 include dxdiag for pc (still awaiting response).

7 failures.PNG

loading.PNG

Edited by ChristoUS82
  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Right, we have noticed players have issue with loading to the server. We have tech team looking into it. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

ive been having the same issue, have not been able to play since 0.3 update no matter what region or join method

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

I'm having the same issue guys. This is crazy!!!!  My buddies are all in a game and I can't join anything.  Hear the sounds but stuck on the loading screen ever since your new update. 

 

I reinstalled, verified files, etc. 

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

I personally think this is not the game but the servers issue. As it's not happened just with newest patch. I will ask above if they found the solution or any further information can be given 

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites
On 12/31/2018 at 6:53 PM, ChristoUS82 said:

This is also happening to me. 

Steps taken:

Uninstall -> reinstall

Repair game through steam / Verify game files -> 7 files fail to verify (will automatically reinstall these files through steam)

Verify a second time after complete -> 7 files fail to verify

(image attached)

game still hangs.

submit support ticket to ww3 include dxdiag for pc (still awaiting response).

7 failures.PNG

 

i was able to join EU server and play but i cannot join my NA server - endless load screen on NA server.

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites
Posted (edited)

Same deal different day, tested on yet one more PC; which puts me in the seat of rather ambitious and committed unpaid beta tester running the game on three reference design systems and two generic PCs -- all of which ran the game and connected to servers before patch 0.3x

Considering players that can't even play the game, obviously can't play and like or enjoy the game, they also can't offer any feed-back, support, and the player-base contracts as far as the number of sustainable games radically  (see below) -- perhaps a rollback on patching is in order until the issue is understood?

I want to like and support this game, don't mind having paid full boat one bit, understand there will be issues, but it's difficult to encourage others to do the same when it's not even up in playable state for weeks, over a holiday, and there's very little acknowledgement of what's going on...

not.png

chart.png

Edited by Hoak
  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Having the same issues as everyone else. 

Game hangs on loading in screen, doesn't matter what region or game mode or map selected. I just waited on the screen for 25 minutes and got nowhere, except for the odd gunshot or explosion. 

Hopefully something gets rolled out soon to fix this. 

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

We have team investigating it and working on fix. I will keep you all up to dated of changes.

Share this post


Link to post
Share on other sites

To put a more positive spin on a fairly dire issue: everyone I've encountered regardless of their criticism, likes WW3 a LOT -- they like the way the game looks, the features it offers, direction development is going, and responsiveness of the Dev Team.  

The forum is obviously steeped in pet wish lists, complaints, and all the impatient behavior that's part and parcel of a gamer forum. But WW3 is a great game, impatience and all the posts are just an indication of how much people like what's being offered. 

Keeping key infrastructure spinning though so everyone can join and play is about as high priority as it gets though as far as the bottom line is concern in making this a sustainable and profitable enterprise. Looking forward to you're getting there!

  • Like 2

Share this post


Link to post
Share on other sites
8 hours ago, Hoak said:

To put a more positive spin on a fairly dire issue: everyone I've encountered regardless of their criticism, likes WW3 a LOT -- they like the way the game looks, the features it offers, direction development is going, and responsiveness of the Dev Team.  

The forum is obviously steeped in pet wish lists, complaints, and all the impatient behavior that's part and parcel of a gamer forum. But WW3 is a great game, impatience and all the posts are just an indication of how much people like what's being offered. 

Keeping key infrastructure spinning though so everyone can join and play is about as high priority as it gets though as far as the bottom line is concern in making this a sustainable and profitable enterprise. Looking forward to you're getting there!

Tried to join a game yesterday and - same. Stuck.

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Another weekend gone buy and still unconnectable on five different systems...

  • Like 2

Share this post


Link to post
Share on other sites
Posted (edited)
4 hours ago, Hoak said:

Another weekend gone buy and still unconnectable on five different systems...

Probably it doesn't have anything to do with your system, it's a server side problem, I think that our profiles might be corrupted. I wrote an email to technical support almost 2 weeks ago asking to reset my profile. still waiting for an answer from them :)

Untitled.png

Edited by hypermachvi
  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Looks like we're headed into yet another weekend, just tried everything again on three systems with the full monty drill: file check, disable firewall -- same deal... Unless something gets fixed somewhere there's an awful lot of paying customers not only not playing, there's an awful lot that can't -- a kind of important thing for a multi-player only game... 

image.png.b4a718291036a9986ec555a5e4386bf7.png

Share this post


Link to post
Share on other sites

Maybe it's irrelevant, but I've found plenty of errors in debug.log 

Cannot attach .log file

 

[0112/232549:ERROR:gl_surface.cc(56)] Requested GL implementation is not available.
[0112/232556:ERROR:command_buffer_proxy_impl.cc(201)] Failed to initialize command buffer service.
[0112/232556:ERROR:webgraphicscontext3d_command_buffer_impl.cc(210)] CommandBufferProxy::Initialize failed.
[0112/232556:ERROR:webgraphicscontext3d_command_buffer_impl.cc(229)] Failed to initialize command buffer.
[0112/232556:ERROR:command_buffer_proxy_impl.cc(201)] Failed to initialize command buffer service.
[0112/232556:ERROR:webgraphicscontext3d_command_buffer_impl.cc(210)] CommandBufferProxy::Initialize failed.
[0112/232556:ERROR:webgraphicscontext3d_command_buffer_impl.cc(229)] Failed to initialize command buffer.
[0112/232556:ERROR:command_buffer_proxy_impl.cc(201)] Failed to initialize command buffer service.
[0112/232556:ERROR:webgraphicscontext3d_command_buffer_impl.cc(210)] CommandBufferProxy::Initialize failed.
[0112/232556:ERROR:webgraphicscontext3d_command_buffer_impl.cc(229)] Failed to initialize command buffer.
[0112/232556:ERROR:command_buffer_proxy_impl.cc(201)] Failed to initialize command buffer service.
[0112/232556:ERROR:webgraphicscontext3d_command_buffer_impl.cc(210)] CommandBufferProxy::Initialize failed.
[0112/232556:ERROR:webgraphicscontext3d_command_buffer_impl.cc(229)] Failed to initialize command buffer.
[0112/232556:ERROR:command_buffer_proxy_impl.cc(201)] Failed to initialize command buffer service.
[0112/232556:ERROR:webgraphicscontext3d_command_buffer_impl.cc(210)] CommandBufferProxy::Initialize failed.
[0112/232556:ERROR:webgraphicscontext3d_command_buffer_impl.cc(229)] Failed to initialize command buffer.
[0112/232556:ERROR:command_buffer_proxy_impl.cc(201)] Failed to initialize command buffer service.
[0112/232556:ERROR:webgraphicscontext3d_command_buffer_impl.cc(210)] CommandBufferProxy::Initialize failed.
[0112/232556:ERROR:webgraphicscontext3d_command_buffer_impl.cc(229)] Failed to initialize command buffer.
[0112/232556:ERROR:command_buffer_proxy_impl.cc(201)] Failed to initialize command buffer service.
[0112/232556:ERROR:webgraphicscontext3d_command_buffer_impl.cc(210)] CommandBufferProxy::Initialize failed.
[0112/232556:ERROR:webgraphicscontext3d_command_buffer_impl.cc(229)] Failed to initialize command buffer.
[0112/232556:ERROR:command_buffer_proxy_impl.cc(201)] Failed to initialize command buffer service.
[0112/232556:ERROR:webgraphicscontext3d_command_buffer_impl.cc(210)] CommandBufferProxy::Initialize failed.
[0112/232556:ERROR:webgraphicscontext3d_command_buffer_impl.cc(229)] Failed to initialize command buffer.
[0112/232556:ERROR:command_buffer_proxy_impl.cc(201)] Failed to initialize command buffer service.
[0112/232556:ERROR:webgraphicscontext3d_command_buffer_impl.cc(210)] CommandBufferProxy::Initialize failed.
[0112/232556:ERROR:webgraphicscontext3d_command_buffer_impl.cc(229)] Failed to initialize command buffer.
[0112/232556:ERROR:command_buffer_proxy_impl.cc(201)] Failed to initialize command buffer service.
[0112/232556:ERROR:webgraphicscontext3d_command_buffer_impl.cc(210)] CommandBufferProxy::Initialize failed.
[0112/232556:ERROR:webgraphicscontext3d_command_buffer_impl.cc(229)] Failed to initialize command buffer.
[0112/232556:ERROR:command_buffer_proxy_impl.cc(201)] Failed to initialize command buffer service.
[0112/232556:ERROR:webgraphicscontext3d_command_buffer_impl.cc(210)] CommandBufferProxy::Initialize failed.
[0112/232556:ERROR:webgraphicscontext3d_command_buffer_impl.cc(229)] Failed to initialize command buffer.
[0112/232556:ERROR:command_buffer_proxy_impl.cc(201)] Failed to initialize command buffer service.
[0112/232556:ERROR:webgraphicscontext3d_command_buffer_impl.cc(210)] CommandBufferProxy::Initialize failed.
[0112/232556:ERROR:webgraphicscontext3d_command_buffer_impl.cc(229)] Failed to initialize command buffer.
[0112/232556:ERROR:command_buffer_proxy_impl.cc(201)] Failed to initialize command buffer service.
[0112/232556:ERROR:webgraphicscontext3d_command_buffer_impl.cc(210)] CommandBufferProxy::Initialize failed.
[0112/232556:ERROR:webgraphicscontext3d_command_buffer_impl.cc(229)] Failed to initialize command buffer.
[0112/232556:ERROR:command_buffer_proxy_impl.cc(201)] Failed to initialize command buffer service.
[0112/232556:ERROR:webgraphicscontext3d_command_buffer_impl.cc(210)] CommandBufferProxy::Initialize failed.
[0112/232556:ERROR:webgraphicscontext3d_command_buffer_impl.cc(229)] Failed to initialize command buffer.
[0112/232556:INFO:CONSOLE(0)] "Uncaught ReferenceError: RequestJSONParse is not defined", source:  (0)
[0112/232556:INFO:CONSOLE(0)] "Uncaught ReferenceError: RequestJSONParse is not defined", source:  (0)
[0112/232556:INFO:CONSOLE(0)] "Uncaught ReferenceError: RequestJSONParse is not defined", source:  (0)
[0112/232556:INFO:CONSOLE(0)] "Uncaught ReferenceError: RequestJSONParse is not defined", source:  (0)
[0112/232556:INFO:CONSOLE(0)] "Uncaught ReferenceError: RequestJSONParse is not defined", source:  (0)
[0112/232556:INFO:CONSOLE(0)] "Uncaught ReferenceError: RequestJSONParse is not defined", source:  (0)
[0112/232556:INFO:CONSOLE(0)] "Uncaught ReferenceError: RequestJSONParse is not defined", source:  (0)
[0112/232556:INFO:CONSOLE(0)] "Uncaught ReferenceError: RequestJSONParse is not defined", source:  (0)
[0112/232556:INFO:CONSOLE(0)] "Uncaught ReferenceError: RequestJSONParse is not defined", source:  (0)
[0112/232556:INFO:CONSOLE(0)] "Uncaught ReferenceError: RequestJSONParse is not defined", source:  (0)
[0112/232556:INFO:CONSOLE(0)] "Uncaught ReferenceError: RequestJSONParse is not defined", source:  (0)
[0112/232556:INFO:CONSOLE(0)] "Uncaught ReferenceError: RequestJSONParse is not defined", source:  (0)
[0112/232556:INFO:CONSOLE(0)] "Uncaught ReferenceError: RequestJSONParse is not defined", source:  (0)
[0112/232556:INFO:CONSOLE(0)] "Uncaught ReferenceError: RequestJSONParse is not defined", source:  (0)
[0112/232556:INFO:CONSOLE(0)] "Uncaught ReferenceError: RequestJSONParse is not defined", source:  (0)
[0112/232556:INFO:CONSOLE(0)] "Uncaught ReferenceError: RequestJSONParse is not defined", source:  (0)
[0112/232556:INFO:CONSOLE(0)] "Uncaught ReferenceError: RequestJSONParse is not defined", source:  (0)
[0112/232556:INFO:CONSOLE(0)] "Uncaught ReferenceError: RequestJSONParse is not defined", source:  (0)
[0112/232556:INFO:CONSOLE(0)] "Uncaught ReferenceError: RequestJSONParse is not defined", source:  (0)
[0112/232556:INFO:CONSOLE(0)] "Uncaught ReferenceError: RequestJSONParse is not defined", source:  (0)
[0112/232556:INFO:CONSOLE(0)] "Uncaught ReferenceError: RequestJSONParse is not defined", source:  (0)
[0112/232556:INFO:CONSOLE(0)] "Uncaught ReferenceError: RequestJSONParse is not defined", source:  (0)
[0112/232556:INFO:CONSOLE(0)] "Uncaught ReferenceError: RequestJSONParse is not defined", source:  (0)
[0112/232556:INFO:CONSOLE(0)] "Uncaught ReferenceError: RequestJSONParse is not defined", source:  (0)
[0112/232556:INFO:CONSOLE(0)] "Uncaught ReferenceError: RequestJSONParse is not defined", source:  (0)
[0112/232556:INFO:CONSOLE(0)] "Uncaught ReferenceError: RequestJSONParse is not defined", source:  (0)
[0112/232556:INFO:CONSOLE(0)] "Uncaught ReferenceError: RequestJSONParse is not defined", source:  (0)
[0112/232556:INFO:CONSOLE(0)] "Uncaught ReferenceError: RequestJSONParse is not defined", source:  (0)
[0112/232556:INFO:CONSOLE(0)] "Uncaught ReferenceError: RequestJSONParse is not defined", source:  (0)
[0112/232556:INFO:CONSOLE(0)] "Uncaught ReferenceError: RequestJSONParse is not defined", source:  (0)
[0112/232556:INFO:CONSOLE(0)] "Uncaught ReferenceError: RequestJSONParse is not defined", source:  (0)
[0112/232556:INFO:CONSOLE(0)] "Uncaught ReferenceError: RequestJSONParse is not defined", source:  (0)
[0112/232556:INFO:CONSOLE(0)] "Uncaught ReferenceError: RequestJSONParse is not defined", source:  (0)
[0112/232556:INFO:CONSOLE(0)] "Uncaught ReferenceError: RequestJSONParse is not defined", source:  (0)
[0112/232556:INFO:CONSOLE(0)] "Uncaught ReferenceError: RequestJSONParse is not defined", source:  (0)
[0112/232556:INFO:CONSOLE(0)] "Uncaught ReferenceError: RequestJSONParse is not defined", source:  (0)
[0112/232556:INFO:CONSOLE(0)] "Uncaught ReferenceError: RequestJSONParse is not defined", source:  (0)
[0112/232556:INFO:CONSOLE(0)] "Uncaught ReferenceError: RequestJSONParse is not defined", source:  (0)
[0112/232556:INFO:CONSOLE(0)] "Uncaught ReferenceError: RequestJSONParse is not defined", source:  (0)
[0112/232556:INFO:CONSOLE(0)] "Uncaught ReferenceError: RequestJSONParse is not defined", source:  (0)
[0112/232556:INFO:CONSOLE(0)] "Uncaught ReferenceError: RequestJSONParse is not defined", source:  (0)
[0112/232556:INFO:CONSOLE(0)] "Uncaught ReferenceError: RequestJSONParse is not defined", source:  (0)
[0112/232557:ERROR:command_buffer_proxy_impl.cc(201)] Failed to initialize command buffer service.
[0112/232557:ERROR:webgraphicscontext3d_command_buffer_impl.cc(210)] CommandBufferProxy::Initialize failed.
[0112/232557:ERROR:webgraphicscontext3d_command_buffer_impl.cc(229)] Failed to initialize command buffer.
[0112/232557:ERROR:command_buffer_proxy_impl.cc(201)] Failed to initialize command buffer service.
[0112/232557:ERROR:webgraphicscontext3d_command_buffer_impl.cc(210)] CommandBufferProxy::Initialize failed.
[0112/232557:ERROR:webgraphicscontext3d_command_buffer_impl.cc(229)] Failed to initialize command buffer.
[0112/232557:ERROR:command_buffer_proxy_impl.cc(201)] Failed to initialize command buffer service.
[0112/232557:ERROR:webgraphicscontext3d_command_buffer_impl.cc(210)] CommandBufferProxy::Initialize failed.
[0112/232557:ERROR:webgraphicscontext3d_command_buffer_impl.cc(229)] Failed to initialize command buffer.
[0112/232557:ERROR:command_buffer_proxy_impl.cc(201)] Failed to initialize command buffer service.
[0112/232557:ERROR:webgraphicscontext3d_command_buffer_impl.cc(210)] CommandBufferProxy::Initialize failed.
[0112/232557:ERROR:webgraphicscontext3d_command_buffer_impl.cc(229)] Failed to initialize command buffer.
[0112/232557:ERROR:command_buffer_proxy_impl.cc(201)] Failed to initialize command buffer service.
[0112/232557:ERROR:webgraphicscontext3d_command_buffer_impl.cc(210)] CommandBufferProxy::Initialize failed.
[0112/232557:ERROR:webgraphicscontext3d_command_buffer_impl.cc(229)] Failed to initialize command buffer.
[0112/232557:ERROR:command_buffer_proxy_impl.cc(201)] Failed to initialize command buffer service.
[0112/232557:ERROR:webgraphicscontext3d_command_buffer_impl.cc(210)] CommandBufferProxy::Initialize failed.
[0112/232557:ERROR:webgraphicscontext3d_command_buffer_impl.cc(229)] Failed to initialize command buffer.
[0112/232557:ERROR:command_buffer_proxy_impl.cc(201)] Failed to initialize command buffer service.
[0112/232557:ERROR:webgraphicscontext3d_command_buffer_impl.cc(210)] CommandBufferProxy::Initialize failed.
[0112/232557:ERROR:webgraphicscontext3d_command_buffer_impl.cc(229)] Failed to initialize command buffer.
[0112/232557:ERROR:command_buffer_proxy_impl.cc(201)] Failed to initialize command buffer service.
[0112/232557:ERROR:webgraphicscontext3d_command_buffer_impl.cc(210)] CommandBufferProxy::Initialize failed.
[0112/232557:ERROR:webgraphicscontext3d_command_buffer_impl.cc(229)] Failed to initialize command buffer.
[0112/232557:ERROR:command_buffer_proxy_impl.cc(201)] Failed to initialize command buffer service.
[0112/232557:ERROR:webgraphicscontext3d_command_buffer_impl.cc(210)] CommandBufferProxy::Initialize failed.
[0112/232557:ERROR:webgraphicscontext3d_command_buffer_impl.cc(229)] Failed to initialize command buffer.
[0112/232557:ERROR:command_buffer_proxy_impl.cc(201)] Failed to initialize command buffer service.
[0112/232557:ERROR:webgraphicscontext3d_command_buffer_impl.cc(210)] CommandBufferProxy::Initialize failed.
[0112/232557:ERROR:webgraphicscontext3d_command_buffer_impl.cc(229)] Failed to initialize command buffer.
[0112/232557:ERROR:command_buffer_proxy_impl.cc(201)] Failed to initialize command buffer service.
[0112/232557:ERROR:webgraphicscontext3d_command_buffer_impl.cc(210)] CommandBufferProxy::Initialize failed.
[0112/232557:ERROR:webgraphicscontext3d_command_buffer_impl.cc(229)] Failed to initialize command buffer.
[0112/232557:ERROR:command_buffer_proxy_impl.cc(201)] Failed to initialize command buffer service.
[0112/232557:ERROR:webgraphicscontext3d_command_buffer_impl.cc(210)] CommandBufferProxy::Initialize failed.
[0112/232557:ERROR:webgraphicscontext3d_command_buffer_impl.cc(229)] Failed to initialize command buffer.
[0112/232558:INFO:CONSOLE(3937)] "[WSC]: Generated 0 window states", source: file:///I:/SteamLibrary/steamapps/common/World%20War%203/WW3/HTML/js.js (3937)
[0112/232558:INFO:CONSOLE(14876)] "Showing: S_Map", source: file:///I:/SteamLibrary/steamapps/common/World%20War%203/WW3/HTML/js.js (14876)
[0112/232558:INFO:CONSOLE(6246)] "Profile_UpdateShort", source: file:///I:/SteamLibrary/steamapps/common/World%20War%203/WW3/HTML/js.js (6246)
[0112/232558:INFO:CONSOLE(5456)] "UpdateItemDatabase", source: file:///I:/SteamLibrary/steamapps/common/World%20War%203/WW3/HTML/js.js (5456)
[0112/232558:INFO:CONSOLE(5457)] "[object Object]", source: file:///I:/SteamLibrary/steamapps/common/World%20War%203/WW3/HTML/js.js (5457)
[0112/232558:INFO:CONSOLE(5466)] "[Item Database] Item Database updated with 2765 items", source: file:///I:/SteamLibrary/steamapps/common/World%20War%203/WW3/HTML/js.js (5466)
[0112/232558:INFO:CONSOLE(7836)] "Current Game Version: 51771", source: file:///I:/SteamLibrary/steamapps/common/World%20War%203/WW3/HTML/js.js (7836)
[0112/232558:INFO:CONSOLE(3937)] "[WSC]: Generated 0 window states", source: file:///I:/SteamLibrary/steamapps/common/World%20War%203/WW3/HTML/js.js (3937)
[0112/232558:INFO:CONSOLE(14876)] "Showing: S_Map", source: file:///I:/SteamLibrary/steamapps/common/World%20War%203/WW3/HTML/js.js (14876)
[0112/232558:INFO:CONSOLE(6246)] "Profile_UpdateShort", source: file:///I:/SteamLibrary/steamapps/common/World%20War%203/WW3/HTML/js.js (6246)
[0112/232558:INFO:CONSOLE(7848)] "SetLanguage", source: file:///I:/SteamLibrary/steamapps/common/World%20War%203/WW3/HTML/js.js (7848)
[0112/232558:INFO:CONSOLE(7849)] ""pl"", source: file:///I:/SteamLibrary/steamapps/common/World%20War%203/WW3/HTML/js.js (7849)
[0112/232558:INFO:CONSOLE(7850)] "{}", source: file:///I:/SteamLibrary/steamapps/common/World%20War%203/WW3/HTML/js.js (7850)
[0112/232558:INFO:CONSOLE(6246)] "Profile_UpdateShort", source: file:///I:/SteamLibrary/steamapps/common/World%20War%203/WW3/HTML/js.js (6246)
[0112/232558:INFO:CONSOLE(6246)] "Profile_UpdateShort", source: file:///I:/SteamLibrary/steamapps/common/World%20War%203/WW3/HTML/js.js (6246)
 

 

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

I cant play on eu server, same problems. NA server is working

Edited by 420

Share this post


Link to post
Share on other sites

Has ANYONE that could connect before the 0.3x update(s) that lost the ability to connect after the update been able to connect since? As we're not seeing any kind of lift in play-share on Steam Charts it seems reasonable to assume the problem is pretty wide spread -- and as there's nothing coming down the info pipe from The Farm it seems this is being slow tracked for attention. 

Should probably just uninstall the game until the next Windows release in April instead of getting my hopes up, and see what's happening then as The Farm 51 seems out to pasture as far as this one goes...

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.

×
×
  • Create New...