didek 4 Posted February 1, 2019 Ciekawostką polega na tym że nie kojarzę i chyba nie mam gry z jakiej mogła by pochodzic ta mapa. Na czernobylite też to nie wygląda. Nad czym tam jeszcze pracujecie przyznawać się :D ktos wie co to za mapa? ;) Quote Share this post Link to post Share on other sites
michaelpol90 72 Posted February 1, 2019 masz spoko skilla w photoshopie ładnie nałożyłeś czat, nie widać aby to była obróbka Quote Share this post Link to post Share on other sites
weedtime 649 Posted February 1, 2019 Przecież to z PTE, a nie PS... Quote Share this post Link to post Share on other sites
michaelpol90 72 Posted February 2, 2019 Fakt, zwracam honor Quote Share this post Link to post Share on other sites
DareQQ 556 Posted February 4, 2019 On 2/1/2019 at 6:02 PM, didek said: ktos wie co to za mapa? Podobno @Ragir posiada mapę położenia złotego pociągu i przez przypadek wrzucił ją do gry. Teraz niby śmieszki, że to dlatego, że Moskwa jest w PTE i nie było czasu na zrobienie mapy ale my i tak wiemy prawdę Quote Share this post Link to post Share on other sites
weedtime 649 Posted February 4, 2019 To tak zwany "place holder" Nie wiem skąd mają tą mape, po prostu jeszcze nie jest gotowa i czymś ją musieli zastąpić Quote Share this post Link to post Share on other sites
didek 4 Posted February 4, 2019 podoba mi się tłumaczenie ze złotym pociągiem, rozpoczynam deszyfrowanie mapy ;D a jakość jest słaba bo to zdj. ekranu, screen jako taki się nie zapisał. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Ragir 4,740 Posted February 4, 2019 Tu raczej nie ma specjalnie nic do wyjaśnienia, to pewnie losowa mapa z google, która daje nam znać, że nie ma wpiętej mapy odpowiedniej. W wypadku piątkowego PTE mogliśmy opóźnić patch do dzisiaj z tego powodu, albo puścić jak było - w TDM ta mapa nie jest taka ważna, jak na Warzone, więc poszło Czasami się to pojawia jako błąd, jeśli mapa się nie zsynchronizuje odpowiednio. Przykro mi, że muszę was rozczarować Quote Share this post Link to post Share on other sites
DareQQ 556 Posted February 4, 2019 Widzisz @didek? Mówiłem, że będą takie tłumaczenia 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites