soldierqr 2 Posted February 9 OPIS BLEDU (wymagane: jeśli możliwe to zrzut ekranu lub filmik mile widziany): TDM Moskwa (jak dla mnie najlepsze TDM) - problem który rzadko się pojawia, wypadnięcie poza mapę po wybuchu granatu GAME BUILD ID (wymagane: przejdź do właściwości gry w bibliotece na aplikacji Steam potem skieruj się do plików lokalnych i w dolnym lewym rogu będziesz miał ID): 3544746 KROKI DO POWTÓRZENIA BLEDU(wymagane): okolice podwójnych schodów w budynku SPECYFIKACJE SPRZĘTU (wymagane przy problemach z wydajnością gry): i5, 16GB ram, gtx 1050 2GB CRASH LOG (jeżeli wyskoczy Ci informacja z błędem wklej tutaj): brak Share this post Link to post Share on other sites
mrocznydrwal 17 Posted February 10 Miałem to samo po respawnie na Warszawie TDM Share this post Link to post Share on other sites
michaelpol90 57 Posted February 10 Ja też to miałem raz ale nie pamiętam w jakim trybie i na jakiej mapie Share this post Link to post Share on other sites
soldierqr 2 Posted February 10 (edited) znów wypadłem za mapę (moment ponownego startu meczu po jego skończeniu), ale tym razem tak, że się zwiesił, nic nie reagowało, nie dało się odrodzić, na TDM Moskwa, kurde 1 crash, 1 zwiecha, a ta gra tak długo się ładuje, że trzeci raz mi sie nie chce tego włączać na dziś, i tez inne błędy, pusta mapa i pisze, że zablokowana, albo trafienie bez trafienia, med pack też się zablokował, kiedy w momencie wyrzucenia ginę, to po odrodzeniu się zaczepił, nawet jak zginę to dalej jest zaczepiony, pomogło ponowne go wyrzucenie. starczy na dziś testowania. Edited February 10 by soldierqr Share this post Link to post Share on other sites
Rozmo 472 Posted February 11 Dzięki za zgloszenie, prześledzimy sytuacje w celu zdiagnozowania problemu. 1 Share this post Link to post Share on other sites