Tomyslav 34 Posted February 14 OPIS BLEDU po wystrzeleniu całego magazynku z karabinu maszynowego na pojeździe, pomimo posiadania zapasowej amunicji nie można jej załadować do magazynka i prowadzić dalszego ostrzału. Zresztą, w ogóle nie można przeładować karabinu nawet jeśli wystrzela się część amunicji. GAME BUILD ID 3553342 KROKI DO POWTÓRZENIA BLEDU wystarczy wystrzelać magazynek karabinu maszynowego pojazdu lub wystrzelać część amunicji i nacisnąć guzik przeładowania. Share this post Link to post Share on other sites
Rozmo 626 Posted February 16 Witaj, W jakim pojeździe masz ten problem, dotyczy to wszystkich pojazdów ? Możesz jeszcze opisać jakiego działka używałeś ? Share this post Link to post Share on other sites
Tomyslav 34 Posted February 16 Problem pojawił się we wszystkich pojazdach jakich używałem a mianowicie Marder, Bumerang. Nie wiem czy sprawdzałem ale jeżdżę tez T72. Działka stokowe na standardowym wyposażeniu. chciałbym dodać ze ten sam problem miałem z głównymi działami do pojazdów. Chciałem sprawdzić 3 działa do pojazdów Boxer, Wolverine. Sprawdzałem pierwsze 3 działa z listy w customize. Działo 90 mm testowałem na boxerze a pozostałe dwa chyba ( ale nie jestem pewien) na Wolverine. I problem był taki ze po wystrzeleniu "magazynka" załadowanego na starcie nie mogłem przeładować. Zresztą nawet nie miałem pokazanej zapasowej amunicji, tak jakby jej w ogóle nie było. Share this post Link to post Share on other sites
Rozmo 626 Posted February 16 Dzięki prześle te informacje do ekipy ! Share this post Link to post Share on other sites