Jump to content
Sign in to follow this  
Rozmo

Weekend podwójnych nagród

Recommended Posts

x2_pl.png

 Przywitajmy ten weekend z podwójną nagrodą od Piątku (15.02) godz.18:00 do Poniedziałku (18.02), 09:00 za rozegrany mecz dostaniesz bonus 200% na XP, Pieniądze, Złoto i zasoby.

Czas:

  • PDT: Piątek 15.02, 9:00 - Niedziela 17.02, 0:00,
  • EST: Piątek 15.02, 12:00 - Poniedziałek 18.02, 03:00,
  • BRST: Piątek 15.02, 15:00 - Poniedziałek 18.02, 05:00,
  • GMT: Piątek 15.02, 17:00 - Poniedziałek 18.02, 08:00,
  • CET: Piątek 15.02, 18:00 - Poniedziałek 18.02, 09:00,
  • MSK: Piątek 15.02, 20:00 - Poniedziałek 18.02, 11:00,
  • CST: Sobota 16.02, 01:00 - Poniedziałek 18.02, 16:00,
  • JST: Sobota 15.02, 02:00 - Poniedziałek 18.02, 17:00,
  • AEDT: Sobota 15.02, 04:00 - Poniedziałek 18.02, 19:00.

Bonus:

  • Doświadczenie: 200%,
  • Pieniądze: 200%,
  • Złoto: 200% (jeszcze niedostępne do użytku),
  • Zasoby: 200%.
  • Like 2

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...