zeb75 10 Posted June 12, 2019 tez wczesny dostep ale nie widac zeby byly jakies problemy i mozna zrobic o 2ww i konkurowac z ea? Quote Share this post Link to post Share on other sites
AdliS 129 Posted June 16, 2019 Zwykły klon BF V w ubogiej grafice, jedynym plusem tej gry to bardzo dużych nacisk na "grę zespołową" i w zasadzie tyle... WW3 miażdży te grę jak walec puszkę. Tyle w temacie. 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites
zeb75 10 Posted June 16, 2019 (edited) ubogiej?byc moze to twoje zdanie, jak widac to ea tak? klon ktory pozwala odsunac ea na bok,ja widze ze grafike ma lepsza niz bf5 poza kreta,przestaw sobie na wyzsza rozdzielczosc w filmie ww3 wcale jej nie miazdzy bo ja tam lagow nie widze i problemow ktore ma ww3 liczba graczy tez tam jest wieksza ,to dygresja do twojego tematu w innym dziale tyle w temacie Edited June 16, 2019 by zeb75 Quote Share this post Link to post Share on other sites
mrocznydrwal 51 Posted June 17, 2019 Grafika moim zdaniem jest super, ogólnie jest grywalny realizm itd. ale wydaje mi się jakaś taka... nudna. Ale to moje odczucia z filmików na YT, może jakby zrobili free weekend to bym się wkręcił. Porównania do BFV moim zdaniem nie ma, w sensie BF oprócz grafiki to jakiś idiotyczny politpoprawny arcade i nie sądze, aby Hell Let Lose w ogóle celował w odbiorców BF-a 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites